Arvoisa lukijamme,

Tervetuloa uudistettuun @sight –verkkojulkaisuun. Käynnissä olevana lukuvuotena julkaisuista vastaa liiketalouden alan johtamisen ja viestinnän toisen vuoden opiskelijaryhmä. Tänä vuonna @sight esittelee koulun tärkeimpiä projekteja ja tapahtumia.

Toivotamme Sinulle viihtyisiä lukuhetkiä!Dear Reader,

Welcome to the reformed @sight -internet release. During this semester the publication is made by second year Management and communications student group from Faculty of Business Studies. This year @sight presents for you school’s most important projects and events.

We wish you pleasant moments with us!


tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kiitosten aika

Teksti/Text: Laura K. Salminen
Kuvat/Pictures: Jarno Salmivalli / JS Photo
Vastaava päätoimittaja/Executive Editor: Jaana Loipponen 


Arvoisat lukijamme,

Kevään opiskelu-urakka lähenee @sight-tiimimme osalta loppuaan, jonka vuoksi myös verkkojulkaisumme siirtyy kesätauolle. Lukukausi @sight:in parissa on ollut erittäin opettavainen ja antoisa! Suuret kiitokset kaikille Teille, jotka olette käyneet lukemassa tuotoksiamme – kävijämäärä on kasvanut Teidän ansiostanne noin 4 500 tuhannella kävijällä, aivan mahtavaa!

Ensi lukukaudesta alkaen @sight-verkkojulkaisu siirtyy M.IDEA mediatalon alle. Kyseessä on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijavetoinen projekti, jossa on mahdollista suorittaa useita erilaisia opintojaksoja, työharjoitteluita, projekteja, opinnäyte- ja harjoitustöitä – kohta siis myös @sight-verkkojulkaisun tekemistä!

Ennen @ sight-tiimimme totaalista kirmaamista kesälaitumille, luvassa on vielä yksi mahdollisuus voittaa itsellesi vapaalippuja Finnkinon elokuvateatteriin. Koska ”perinteinen” kuukauden kysymys –kilpailumme suosio suorastaan romahti helmikuussa, on nyt vuorossa jotakin erilaista.

Mitä?            Mahdollisuus voittaa neljä (4) vapaalippua Finnkinon elokuvateatteriin
Missä?          Lahden Tivolissa keskiviikkona klo 22.00 alkaen
Miten voin voittaa?
Bongaa @sight-tiimimme jäsen, mene sanomaan moi ja olet leffalippujen onnellinen uusi voittaja – ei sen vaikeampaa!

Vasemmalta oikealle: Miika, Santeri, Kristiina, Ninni & Laura

Nyt on siis elämäsi mahdollisuus voittaa vapaalippu ja lähteä leffaan. Keskiviikkona tiimiämme edustavat Kristiina, Laura, Miika ja Santeri. Kukin meistä on varustautunut yhdellä Finnkinon vapaalipulla. Käy siis keskiviikkona noutamassa oma vapaalippusi – nopeat syövät hitaat, nyt ei ole aika ujostella!

Aurinkoista kevättä ja kesää kaikille Teille toivottavat

Kristiina, Laura, Ninni, Santeri & Miika
Projektipäällikkö/Project Manager: Kristiina Laakso
Viestintävastaava/Communications Manager: Ninni  Mäkelä
Markkinointivastaavat/Marketing Managers: Santeri Larjanne & Miika Nevalainen
Graafinen suunnittelu/Graphic Design: Laura K. Salminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti