Arvoisa lukijamme,

Tervetuloa uudistettuun @sight –verkkojulkaisuun. Käynnissä olevana lukuvuotena julkaisuista vastaa liiketalouden alan johtamisen ja viestinnän toisen vuoden opiskelijaryhmä. Tänä vuonna @sight esittelee koulun tärkeimpiä projekteja ja tapahtumia.

Toivotamme Sinulle viihtyisiä lukuhetkiä!Dear Reader,

Welcome to the reformed @sight -internet release. During this semester the publication is made by second year Management and communications student group from Faculty of Business Studies. This year @sight presents for you school’s most important projects and events.

We wish you pleasant moments with us!


keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vastuu huomisesta

Miten vastuullinen liiketoiminta vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen, miettii Laura Montonen Lahden ammattikorkeakoulun liiketaloudesta järjestäessään kansainvälistä vastuullisen liiketoiminnan konferenssia (International Conference on Corporate Social Responsibility) Lahdessa 8.-10.5.2012.
The Social Responsibility Research Network aloitti konferenssit vuonna 2003, ja sen periaatteena oli ja on edelleen jakaa tietoa sosiaalisesta vastuusta. Tämän kevään konferenssi on vuorossaan yhdestoista.
-   Aihealueita ovat muun muassa liiketoiminnan riskit, etiikka, riskilliset mielipiteet, vastuullinen johtaminen sekä CSR-raportointi, Montonen luettelee.
Aihealueet on mietitty tulevaisuuden näkökulmasta, ja siten konferenssi tarjoaa kävijöilleen uusia ideoita ja työkaluja omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen.
Puhujina on koulutusorganisaatioiden henkilöitä; lopputyötä tekeviä opiskelijoita, opettajia, tutkijoita ja lisäksi yritysmaailman asiantuntijoita. Vastuullisuus on huomioitu myös konferenssin järjestelyissä. Järjestelyihin ja toteutukseen osallistuu Montosen lisäksi myös opiskelijoita Lahden ammattikorkeakoulusta sekä koulutuskeskus Salpauksesta.
Yritykset tervetuloa 
Osallistujia odotetaan noin 100–120 henkilöä ja heitä toivotaan niin koulutusmaailmasta kuin yrityksistä. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua konferenssiin myös näytteilleasettajina. Ilmoittautuminen on jo alkanut osoitteessa http://www.lamk.fi/csr/registration/ ja se päättyy 24.4.2012.
Lisätietoja:

laura.montonen@lamk.fi
Essi Pulkkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti