Arvoisa lukijamme,

Tervetuloa uudistettuun @sight –verkkojulkaisuun. Käynnissä olevana lukuvuotena julkaisuista vastaa liiketalouden alan johtamisen ja viestinnän toisen vuoden opiskelijaryhmä. Tänä vuonna @sight esittelee koulun tärkeimpiä projekteja ja tapahtumia.

Toivotamme Sinulle viihtyisiä lukuhetkiä!Dear Reader,

Welcome to the reformed @sight -internet release. During this semester the publication is made by second year Management and communications student group from Faculty of Business Studies. This year @sight presents for you school’s most important projects and events.

We wish you pleasant moments with us!


perjantai 31. toukokuuta 2013

Vastuullisesti kohti kesää

Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden johtamisen ja viestinnän opiskelijoiden tuottaman ja toteuttaman @Sight-verkkojulkaisun teemana on vastuullinen liiketoiminta. Tekstit käsittelevät vastuullisuutta esimerkiksi media- ja teatteritaiteenalalla. Julkaisussa on nyt myös ensimmäistä kertaa Lahden ammattikorkeakoulun henkilökunnan kirjoittama artikkeli.

Vastuullinen liiketoiminta on kasvattanut merkitystään yrityksien strategioissa jo vuosia. Sidosryhmät haluavat tietää kuinka vastuullisuus ilmenee yrityksen toiminnassa. Vastuullisen liiketoiminnan toteuttaminen ei ole standardoidusti ohjattua, vaan se saattaa ilmetä eri aloilla hyvin monipuolisilla tavoilla. 


Tässä julkaisussa vastuullisen liiketoiminnan ilmenemistä tarkastellaan muun muassa media- ja teatteritaiteenalalla, yksityisyrittäjän ja organisaation näkökulmasta. Lisäksi saamme kuulla nuorien työllistymistä tukevasta Duuniin.fi-kampanjasta ja opiskelijoiden kanssa yhteistyössä toteutettavasta Ecomill-ympäristöhankkeesta.

Toivomme, että verkkojulkaisu auttaa havaitsemaan vastuullisen liiketoiminnan monipuolista ilmenemistä.

Nautinnollisia lukuhetkiä ja ihanaa kesää!
Erika Luhtala, päätoimittaja

Annukka Annaniemi, toimitussihteeri
Ilari Kallio, toimitussihteeri
Tanja Lindholm, toimitussihteeri

Jaana Loipponen, vastaava päätoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti