Arvoisa lukijamme,

Tervetuloa uudistettuun @sight –verkkojulkaisuun. Käynnissä olevana lukuvuotena julkaisuista vastaa liiketalouden alan johtamisen ja viestinnän toisen vuoden opiskelijaryhmä. Tänä vuonna @sight esittelee koulun tärkeimpiä projekteja ja tapahtumia.

Toivotamme Sinulle viihtyisiä lukuhetkiä!Dear Reader,

Welcome to the reformed @sight -internet release. During this semester the publication is made by second year Management and communications student group from Faculty of Business Studies. This year @sight presents for you school’s most important projects and events.

We wish you pleasant moments with us!


maanantai 11. helmikuuta 2013

Yrittäjyyden uudet tuulet

Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden johtamisen ja viestinnän opiskelijoiden tuottaman ja toteuttaman @Sight-verkkojulkaisun teemana ovat yrittäjyys ja nuoret esimiehet. Tekstit käsittelevät monipuolisesti yrittäjyyttä, sen saralla tapahtuvia muutoksia sekä nuoria arjen esimiestehtävissä.

Nuoret yrittäjät tasapainoilevat kunnianhimoisesti yrittäjyyden, koulun ja arjen välillä. Nämä nuoret ovat toimineet, iästään huolimatta, yrittäjyyden saralla jo pitkään ja ovat oman alansa edelläkävijöitä.

Yrityksissä tapahtuvia muutoksia esitellään sukupolvenvaihdoksen näkökulmasta. @Sight-julkaisun lopussa tutustutaan puolestaan tarkemmin Lahden ammattikorkeakoulun tarjoamiin yrittäjyysopintoihin ja opiskelijoiden mahdollisuuksiin perustaa oma yritys lukuvuoden ajaksi.

Toivomme, että nämä nuoret yrittäjät ja esimiehet innoittavat myös lukijoita, sillä vain yrittämällä voi onnistua. 

Nautinnollisia lukuhetkiä! 


Erika Luhtala, päätoimittaja 

Annukka Annaniemi, toimitussihteeri
Ilari Kallio, toimitussihteeri 
Tanja Lindholm, toimitussihteeri 

Jaana Loipponen, vastaava päätoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti